Eventarkiv

Avslutade event:

Torsdagskaffe Studerandehälsan & Fältarna

5 september 2019

Studerandehälsan och Fältarna besöker Sjöfartsgymnasiets studerande på Torsdagskaffe den 5 september.   Torsdagskaffe är ett evenemang där skolan bjuder in olika aktörer och myndigheter för att mingla med våra studerande på deras frukostrast.
Läs mer

Avslutade event:

Torsdagskaffe Tobakskampen

12 september 2019

Tobakskampen besöker Sjöfartsgymnasiets studerande på Torsdagskaffe den 12 september.   Torsdagskaffe är ett evenemang där skolan bjuder in olika aktörer och myndigheter för att mingla med våra studerande på deras frukostrast.
Läs mer

Avslutade event:

Torsdagskaffe Brottsofferjouren

19 september 2019

Brottsofferjouren besöker Sjöfartsgymnasiets studerande på Torsdagskaffe den 19 september.   Torsdagskaffe är ett evenemang där skolan bjuder in olika aktörer och myndigheter för att mingla med våra studerande på deras frukostrast.
Läs mer

Avslutade event:

Torsdagskaffe Mariehamns församling

26 september 2019

Mariehamns församling besöker Sjöfartsgymnasiets studerande på Torsdagskaffe den 26 september.   Torsdagskaffe är ett evenemang där skolan bjuder in olika aktörer och myndigheter för att mingla med våra studerande på deras frukostrast.
Läs mer

Avslutade event:

ÖPPET HUS

28 september 2019 09:00

VÄLKOMMEN till Sjöfartsgymnasiet på ÖPPET HUS lördagen den 28 september!   Program: Kl. 9:00 Presentation av utbildningen Kl. 10:00 Rundvandring i skolhusen   Vi bjuder på kaffe och smörgås!  
Läs mer